1397/09/14
در ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق، اولین نشست تخصصی استارتاپ‌های فعال حوزه نانو در صنعت برق با حضور متخصصین این حوزه و ایده‌پردازان فعال برگزار شد.

گردهمایی بزرگ فعالان استارتاپی در قالب فعالیت‌هایی نظیر برگزاری پنل‌های تخصصی فنی در حوزه نانو، ارائه محصولات استارتاپی در فضای نمایشگاهی و ارائه دستاوردها و ایده‌های نوین شرکت‌های دانش بنیان نانویی، برگزاری جلسات نشست و هم‌اندیشی با نمایندگان شرکت‌های متخصص و نقش‌آفرین در فضای استارتاپی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت روند شکل‌گیری استارتاپ های حوزه نانو، برق و انرژی، بررسی پیشران‌ها و موانع استارتاپ‌های این حوزه، چالش‌های موجود، علل موفقیت‌ها و شکست‌های استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های این حوزه در ایران، برگزار گردید.

در این خصوص دکتر حسام فلاح آرانی رئیس برگزاری این رویداد گفت: این رویداد به منظور دستیابی به اهداف و چشم اندازهای تعیین شده در حوزه‌های مختلف صنعت برق، با حضور صاحبان ایده، کارآفرینان، صاحب نظران، نخبگان، اساتید و سرمایه‌گذاران استارتاپی برگزار شد.

دکتر فلاح آرانی اعلام کرد: هدف از برگزاری این رویداد، ارائه ایده‌های نوین در راستای رفع نیازهای صنعت برق و تقویت اکوسیستم استارتاپی کشور در حوزه نانو و همچنین بسترسازی جهت ایجاد ارتباط سازنده میان صاحبان ایده، فعالان حوزه استارتاپ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و در نهایت به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه نوآورانه می‌باشد. صاحبان ایده طی این نشست به موضوعاتی در حوزه "محدودیت استارتاپ‌ها در حوزه انرژی، چالش‌های پیش روی صنعت برق، و نوآوری‌های استارتاپی" پرداختند.

دکتر فلاح آرانی همچنین افزود: از میان هفت تیم استارتاپی که در این سه روز به رقابت پرداختند تیم "نانوماد پارس" با موضوع "پوشش‌های ضدآب و ضد جلبک" و تیم "آرمان‌اندیشان ضحی" با موضوع "ساخت پهباد با کاربردی پوشش‌دهی" به عنوان استارتاپ‌های برتر انتخاب و در اختتامیه این کنفرانس ملی معرفی شدند. این دو تیم مورد حمایت‌های 50 و 40 درصدی پژوهشگاه نیرو قرار خواهند گرفت. در این راستا مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، این دو تیم را مورد حمایت قرار خواهد داد و دو تیم مذکور در مرکز رشد این پژوهشگاه مستقر شده و مورد حمایت مرکز توسعه فناوری نانو در پژوهشگاه نیرو نیز قرار خواهند گرفت. وی افزود : جهت شناسایی ایده‌های برتر حوزه صنعت برق و ایجاد فرصت به‌کارگیری آنها، مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق پژوهشگاه نیرو پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد، تا ریل‌گذاری استارتاپ‌های صنعت برقی به صورتی درست و اصولی انجام شده و مراکز تصمیم گیرنده وزارت نیرو زیرساخت‌های بهره‌گیری از این پتانسیل را فراهم سازند که این امر گام مهمی در ارتقاء شرکت‌های دانش بنیان فعال این حوزه خواهد بود
.

1397/09/14
فن بازار تخصصی نانو در صنعت برق به زودی کار خود را آغاز خواهد کرد

دکتر حسام فلاح آرانی عضو پژوهشی گروه مواد غیرفلزی پژوهشگاه نیرو از راه‌اندازی فن بازار نخصصی نانو در صنعت برق توسط مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق و انرژی در آینده‌ای نزدیک خبر داد. در نشست تخصصی برگزار شده با عنوان "چتر حمایتی پژوهشگاه نیرو در راستای توسعه فناوری نانو در صنعت برق کشور" که با حضور فعالان حوزه فناوری نانو و صنعت برق کشور در تاریخ 29 آبان ماه در پژوهشگاه نیرو در حاشیه "ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو"برگزارشد، لزوم ایجاد فن بازار تخصصی در حوزه نانو در صنعت برق از عناوین مهم مطرح شده بود. فلاح آرانی گفـت: زیر ساخت‌های ایجاد فن بازار تخصصی در حال آماده سازی است و اولین قدم ایجاد و توسعه پرتال فن‌بازار تخصصی کشوری نانو در صنعت برق خواهد بود. در این نشست اهداف ایجاد این فن‌بازار، چشم اندازها، ماموریت‌ها و برنامه های آن عنوان شد.

در ادامه دکتر فلاح آرانی عنوان کرد: "توسعه بازار فناوری نانو در صنعت برق کشور، طراحی ساز و کارهای تسهیل کننده توسعه فناوری نانو، بستر سازی جهت ورود فناوری و نوآوری به صنعت برق، ایجاد اکوسیستم و فضای رشد مناسب برای اقتصاد دانش بنیان و حمایت از ایده تا رسیدن به پدیده، را از اهداف مهم ایجاد این فن بازار معرفی کرد".

فلاح آرانی برگزاری نشست‌های تخصصی، طراحی و اجرای رویدادهای استارتاپ دمو و ایتاپ، ایجاد شبکه کارگزاران تبادل فناوری، برگزاری تورهای فناوری، پذیرش هیئت های تجاری، ارزش گذاری فناوری و راه اندازی تحلیل بازار دارایی را از مهم‌ترین فعالیت‌های آتی این فن بازار برشمرد.

1397/08/27
ششمین دوره مجمع اقتصاد فناوری نانو با همکاری مشترک ستاد نانو ریاست جمهوری و مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق در پژوهشگاه نیرو برگزار خواهد شد.

به استحضار کاربران گرامی می‌رساند "ششمین دوره مجمع اقتصاد فناوری نانو" ۲۹ و ۳۰ آبان ماه با همکاری مشترک ستاد نانو ریاست جمهوری و مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق در پژوهشگاه نیرو برگزار خواهد شد. مجمع اقتصاد فناوری نانو، بستری برای تبادل تجربیات در زمینه فناوری و نوآوری و همفکری پیرامون چالش‌ها و موانع توسعه آن بویژه در حوزه فناوری نانو و البته متمرکز بر کسب ‌و کارها و اقتصاد ناشی از آن‌ها در کشور است. مهم‌ترین اهداف این مجمع را می‌توان در تسهیل همکاری‌ها و تعاملات میان بازیگران زیست‌بوم فناوری نانو کشور بر مبنای مفهوم نوآوری باز دانست.

شایان ذکر است در این مجمع نشست تخصصی مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق و انرژی نیز با عنوان "چتر حمایتی پژوهشگاه نیرو در راستای توسعه فناوری نانو در صنعت برق کشور" مورخ 29 آبان ماه ساعت 11 الی 13 برگزار خواهد شد.

1397/08/19
گزارش برگزاری ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق منتشر گردید.

با آرزوی موفقیت و بهروزی برای کلیه پژوهشگران و شرکت کنندگان محترم در ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق و به امید دیدار مجدد کلیه عزیزان در کنفرانس سال آینده.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک "گزارش برگزاری ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق" گزارش کنفرانس را دانلود نمایند.

دبیرخانه ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر