1397/06/17
خبر فوری: مهلت ارسال اصل مقاله تا تاریخ 15 مهر 1397 تمدید شد.

مهلت ارسال اصل مقاله تا تاریخ 15 مهر 1397 تمدید شد.

به اطلاع کلیه نویسندگان محترم در همایش می‌رساند، مهلت ارسال اصل مقاله تا تاریخ
15 مهر 1397 تمدید شد.

کلیه نویسندگانی که چکیده مقاله ارسالی آنها مورد پذیرش اولیه قرار گرفته، لازم است حداکثر تا تاریخ 15 مهر ماه فایل اصل مقاله خود را از طریق سامانه کاربران، قسمت "وضعیت مقاله" و بخش "ارسال اصل مقاله"، ارسال نمایند.

همچنین کلیه پژوهشگرانی که موفق به ارسال چکیده نشده‌اند نیز می‌توانند تا تاریخ 15 مهر، اصل مقاله را ارسال نمایند. با توجه به اتمام مهلت ارسال چکیده، تنها اصل مقالات مورد بررسی و داوری قرار می‌گیرد.

نویسندگانی که قبلا چکیده ارسال نکرده‌اند می‌توانند فایل اصل مقاله خود را از قسمت "
فایل چکیده" ارسال نمایند.

الزامی است مقالات ارسالی مطابق با الگوی اصل مقاله باشد.

دبیرخانه ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق

1397/05/28
مهلت ارسال اصل مقاله تا تاریخ 15 شهریور 1397 می‌باشد.

به اطلاع کلیه نویسندگان محترم در همایش می‌رساند، مهلت ارسال اصل مقاله تا تاریخ 15شهریور 1397 می‌باشد.

کلیه نویسندگانی که چکیده مقاله ارسالی آنها مورد پذیرش اولیه قرار گرفته لازم است حداکثر تا تاریخ  15 شهریور ماه، فایل اصل مقاله خود را از طریق سامانه کاربران، ارسال نمایند.

همچنین کلیه پژوهشگرانی که موفق به ارسال چکیده نشده‌اند نیز می‌توانند تا تاریخ 15 شهریور اصل مقاله را ارسال نمایند.

جهت بارگذاری اصل مقاله، در سامانه کاربران به صفحه وضعیت مقاله مراجعه نموده و با کلیک بر روی "ارسال اصل مقاله"، مقاله را ارسال نمایید.

دریافت فایل الگوی اصل مقاله

ثبت نام در سامانه کاربران و ارسال مقاله

دبیرخانه ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق

1397/05/24
فرصتی مناسب برای متخصصان، دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی برای معرفی آخرین نتایج و دستاوردهای خود در زمینه‌های مختلف

کارگاه های آموزشی

یکی از مهمترین اهداف ششمین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق، فراهم آوردن فرصتی مناسب برای متخصصان، دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی است تا به معرفی آخرین نتایج و دستاوردهای خود در زمینه‌های مختلف بپردازند. از آنجا که بسیاری از موضوعات مهم مورد بحث در این زمینه‌ها در فرصت کوتاه و در قالب مقاله قابل ارائه و معرفی نمی‌باشد، در کنار کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی متعددی تشکیل خواهد شد. هدف از برگزاری این کارگاه‌ها ارتقاء سطح علمی و دانش تخصصی کارشناسان و دانش‌پژوهان و معرفی آخرین دستاورد‌های علمی و فناورانه است. در این کارگاه‌ها کارشناسان و پیشگامان فناوری نانو، صنعت برق و انرژی در ایران و جهان، اصول علمی و فنی جدید را در قالب موارد عملی و کاربردی برای علاقمندان تشریح می‌نمایند.

اعلام آمادگی جهت برگزاری کارگاه

علاقه مندان جهت برگزاری کارگاه آموزشی می توانند فرم اعلام آمادگی برای ارائه کارگاه آموزشی را تکمیل نموده و به آدرس ایمیل جناب آقای دکتر اشکان ذوالریاستین (azolriasatein@nri.ac.ir) ارسال نمایند.

ثبت نام در کارگاه

جهت ثبت نام در هریک از کارگاه ها کافی است به پنل کاربری خود مراجعه نموده و از بخش کارگاه های  آموزشی کارگاه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. ثبت نام قطعی در کارگاه منوط به پرداخت هزینه ثبت نام می باشد. هزینه ثبت نام در کارگاه ها مبلغ دویست هزار ریال می باشد که می بایست از طریق صفحه "خدمات"، "ثبت نام کارگاه آموزشی" را انتخاب نموده و فیش واریزی آن را در صفحه "ارسال فیش" ارسال نمایید.

لازم به ذکر است کسانی که در همایش ثبت نام کرده اند می توانند به صورت رایگان در یکی از کارگاه ها شرکت نمایند.

1397/05/23
یکی از بزرگترین گردهمایی‌های فعالان استارتاپی کشور در ششمین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق، برگزار خواهد شد.

برگزاری رویداد استارتاپ نانو در صنعت برق

مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق و انرژی، در نظر دارد یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های فعالان استارتاپی کشور در حوزه فناوری نانو را در ششمین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق، برگزار نماید. بنابراین این مرکز، طی فراخوانی از استارتاپ‌های فعال در زمینه‌های مختلف نانو که بتوانند کاربرد محصول/ ایده خود را در حوزه برق و انرژی توسعه دهند، برای شرکت در این رویداد دعوت بعمل می‌آورد تا با حضور در جمع فعالان و صاحب‌نظران حوزه استارتاپ و نانو تکنولوژی، از این فرصت برای معرفی کسب و کار خود استفاده کنند.

از اهداف مهم این رویداد استارتاپی، تقویت اکوسیستم استارتاپی کشور درحوزه نانو، برق و انرژی، ایجاد فضای تبادل نظر و گفتگو، بسترسازی جهت ایجاد ارتباط سازنده میان صاحبان ایده، فعالان حوزه استارتاپ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و در نهایت به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه نوآورانه است که در قالب فعالیت‌های زیر گنجانده شده است:

·       برگزاری پنل‌های تخصصی فنی در حوزه نانو

·       اختصاص فضای نمایشگاهی جهت حضور استارتاپ‌ها و ارائه دستاوردها و ایده‌های نوین خود

·       برگزاری جلسات نشست و هم‌اندیشی با نمایندگان شرکت‌های متخصص و نقش‌آفرین در فضای استارتاپی

·       برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت روند شکل‌گیری استارتاپ های حوزه نانو، برق و انرژی، بررسی پیشران‌ها و موانع استارتاپ‌های این حوزه، چالش‌های موجود، علل موفقیت‌ها و شکست‌های استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های این حوزه در ایران

علاقه‌مندان می‌توانند فرم اعلام آمادگی برای ارائه استارتاپ را تکمیل نموده و به آدرس ایمیل جناب آقای دکتر حسام فلاح (hfallah@nri.ac.ir) ارسال نمایند.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر