1397/09/14
در ششمین کنفرانس ملی فناوری نانو در صنعت برق، اولین نشست تخصصی استارتاپ‌های فعال حوزه نانو در صنعت برق با حضور متخصصین این حوزه و ایده‌پردازان فعال برگزار شد.

گردهمایی بزرگ فعالان استارتاپی در قالب فعالیت‌هایی نظیر برگزاری پنل‌های تخصصی فنی در حوزه نانو، ارائه محصولات استارتاپی در فضای نمایشگاهی و ارائه دستاوردها و ایده‌های نوین شرکت‌های دانش بنیان نانویی، برگزاری جلسات نشست و هم‌اندیشی با نمایندگان شرکت‌های متخصص و نقش‌آفرین در فضای استارتاپی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت روند شکل‌گیری استارتاپ های حوزه نانو، برق و انرژی، بررسی پیشران‌ها و موانع استارتاپ‌های این حوزه، چالش‌های موجود، علل موفقیت‌ها و شکست‌های استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های این حوزه در ایران، برگزار گردید.

در این خصوص دکتر حسام فلاح آرانی رئیس برگزاری این رویداد گفت: این رویداد به منظور دستیابی به اهداف و چشم اندازهای تعیین شده در حوزه‌های مختلف صنعت برق، با حضور صاحبان ایده، کارآفرینان، صاحب نظران، نخبگان، اساتید و سرمایه‌گذاران استارتاپی برگزار شد.

دکتر فلاح آرانی اعلام کرد: هدف از برگزاری این رویداد، ارائه ایده‌های نوین در راستای رفع نیازهای صنعت برق و تقویت اکوسیستم استارتاپی کشور در حوزه نانو و همچنین بسترسازی جهت ایجاد ارتباط سازنده میان صاحبان ایده، فعالان حوزه استارتاپ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و در نهایت به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه نوآورانه می‌باشد. صاحبان ایده طی این نشست به موضوعاتی در حوزه "محدودیت استارتاپ‌ها در حوزه انرژی، چالش‌های پیش روی صنعت برق، و نوآوری‌های استارتاپی" پرداختند.

دکتر فلاح آرانی همچنین افزود: از میان هفت تیم استارتاپی که در این سه روز به رقابت پرداختند تیم "نانوماد پارس" با موضوع "پوشش‌های ضدآب و ضد جلبک" و تیم "آرمان‌اندیشان ضحی" با موضوع "ساخت پهباد با کاربردی پوشش‌دهی" به عنوان استارتاپ‌های برتر انتخاب و در اختتامیه این کنفرانس ملی معرفی شدند. این دو تیم مورد حمایت‌های 50 و 40 درصدی پژوهشگاه نیرو قرار خواهند گرفت. در این راستا مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، این دو تیم را مورد حمایت قرار خواهد داد و دو تیم مذکور در مرکز رشد این پژوهشگاه مستقر شده و مورد حمایت مرکز توسعه فناوری نانو در پژوهشگاه نیرو نیز قرار خواهند گرفت. وی افزود : جهت شناسایی ایده‌های برتر حوزه صنعت برق و ایجاد فرصت به‌کارگیری آنها، مرکز توسعه فناوری نانو در صنعت برق پژوهشگاه نیرو پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد، تا ریل‌گذاری استارتاپ‌های صنعت برقی به صورتی درست و اصولی انجام شده و مراکز تصمیم گیرنده وزارت نیرو زیرساخت‌های بهره‌گیری از این پتانسیل را فراهم سازند که این امر گام مهمی در ارتقاء شرکت‌های دانش بنیان فعال این حوزه خواهد بود
.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !