این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس

ارسال شده در تاریخ :
آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس

شرایط، هزینه و آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس اعلام گردید.

نتایج داوری مقالات اعلام گردید. کلیه نویسندگان مقاله جهت اطلاع از وضعیت مقاله خود می‌توانند به سامانه کاربری خود مراجعه نمایند.

کلیه نویسندگان مقاله که مقاله آنها مورد پذیرش در کنفرانس قرار گرفته است (شفاهی و پوستر) می‌بایست در کنفرانس ثبت نام نمایند در غیر این صورت مقاله آن‌ها در لیست نهایی مقالات قرار نخواهد گرفت. سایر نویسندگان مقاله نیز در صورت تمایل به شرکت در کنفرانس می‌بایست به صورت جداگانه ثبت نام نمایند.

در صورتی که اساتید محترم چندین مقاله ارسال نموده‌اند که هر یک از آن‌ها ارائه‌دهنده متفاوتی دارد، مجددا ارائه کننده هر مقاله می‌بایست به صورت جداگانه ثبت نام نماید.

از هر شرکت کننده به ازای پرداخت هزینه ثبت نام حداکثر دو مقاله پذیرفته می‌شود. برای ارسال بیش از دو مقاله، 50 درصد حق ثبت نام (حق ثبت نام آزاد مبلغ چهار میلیون ریال و حق ثبت نام دانشجویی مبلغ دو میلیون ریال) به ازای هر مقاله اضافه به هزینه ثبت نام اضافه خواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس و ارسال تصویر فیش واریزی 1398/08/21 میباشد و این تاریخ به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. نویسندگانی که مقاله آنها پذیرفته شده است برای جلوگیری از حذف مقاله، نسبت به پرداخت هزینه ثبت نام تا مهلت تعیین شده اقدام نمایند.

کلیه علاقه‌مندان، شرکت‌کنندگان و نویسندگان محترم جهت ثبت‌نام در کنفرانس می‌بایست، از طریق سامانه کاربران وارد پنل شده و پس از اطمینان از ورود مشخصات فردی به صورت صحیح، در قسمت "خدمات" نوع ثبت نام خود را انتخاب نموده و پس از واریز مبلغ از طریق "ارسال فیش"، تصویر فیش واریزی را ارسال نمایند.

هزینه ثبت نام در کنفرانس مبلغ
چهار میلیون ریال می‌باشد.

دانشجویان می‌توانند از 50 % تخفیف دانشجویی بهره‌مند شوند. بدین منظور لازم است جهت بهره‌مندی از این تخفیف، تصویرگواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی خود را در "پنل کاربران" و قسمت "ارسال عکس" ارسال نمایند.

هزینه ثبت نام دانشجویی مبلغ دو میلیون ریال می‌باشد.

مشخصات بانکی جهت واریز هزینه ثبت نام:
بانک ملی، شعبه فلسطین شمالی، به نام خزانه داری کل، رابط اختصاصی پژوهشگاه نیرو

نمایه ISC

-------------------------

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)